Lente Menu
Carpaccio van Limousin rund/Fois gras/oude balsamico
Canneloni van avocado/Noordzee krab/buratta
Carpaccio van rode biet/pareltjes Peerse geitenkaas
*******
Texel lam op kruiden taboulé,lams jus
Asperge soep/Tartaar van rievierkreeftenvlees
Ravioli van bospaddestoelen/zwarte truffel/Parmezaan
*******
Steak Holsteinrund gegaard op Big Green Egg
Asperges met gegrilde zalmfilet of A la Flamande
*******
Coupe aardbei,,Romanoff”
Grande dessert
Kaasplankje
*******
Tel 0032 (0) 11 80 56 80
Gsm 0032 (0) 478 35 41 10
E-mail info@de-zevensprong.be
De Zevensprong BV
Sint Odilialaan 81,
3930 Hamont-Achel
BE 0887.005.612
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Enkel Hotel menu
Woensdag / Donderdag / Vrijdag / Zaterdag: Keuken open van 18 uur tot 21 uur
Lunch / feesten en partijen op aanvraag